ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

12/04

Sous Chef

  • Τουρισμός / Ξενοδοχεία
  • Άγιος Νικόλαος
  •  

Δημοσιεύθηκε πριν 2 εβδομάδες

  • Πλήρης Απασχόληση
  •  
  •  

 

MASTER PLUS HUMAN RESOURCES MON. EΠΕ

H MASTER PLUS HR για λογαριασμό πελάτη της, ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, αναζητά ένα (1) άτομο για τη θέση:

SOUS CHEF

Περιγραφή Θέσης

  • Βοήθεια στην προετοιμασία και το σχεδιασμό όλων των μενού φαγητού και ποτών
  • Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης
  • Διασφάλιση ότι η κουζίνα λειτουργεί με έγκαιρο τρόπο που πληροί τα πρότυπα ποιότητας
  • Υποστήριξη λειτουργίας κουζινών σε συνεργασία με τον Executive Chef
  • Επινοητικότητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν και ανάληψη του ελέγχου σε οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση
  • Διαχείριση και εκπαίδευση του προσωπικού κουζίνας, διαμόρφωση ωραρίου εργασίας και αξιολόγηση απόδοσης προσωπικού
  • Παραγγελία προμηθειών για τη δημιουργία κατάλληλου αποθέματος
  • Συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας και επιβολή της τήρησής τους

Προφίλ Υποψηφίου

  • Πτυχίο σχολής μαγειρικής
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 έτη σε ελληνική και διεθνή κουζίνα
  • Καλή γνώση αγγλικών
  • Πιστοποιητικό Υγείας

Παροχές Εταιρίας

  • Ικανοποιητικός μισθός
  • Διαμονή
  • Διατροφή
  • Στολή
  • Οργανωμένο περιβάλλον εργασίας

Στείλτε το βιογραφικό σας  αναφέροντας στο θέμα του email τη θέση που αφορά.

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.