ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

30/06

Υπεύθυνος/η Ποιοτικού Ελέγχου

  • Μηχανικοί
  • Καλαμάτα
  •  

Δημοσιεύθηκε πριν 10 ημέρες

  • Πλήρης Απασχόληση
  •  
  •  

Κωδικός Θέσης: 12584

RANDSTAD HELLAS AE

Διαθέτεις εμπειρία ως Υπεύθυνος/η Ποιοτικού Ελέγχου και θα ήθελες να εργαστείς σε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμου στην περιοχή της Καλαμάτας ;

Ως Υπεύθυνος/η Ποιοτικού Ελέγχου χρειάζεται να διαθέτεις εμπειρία στον ποιοτικό έλεγχο, στην τήρηση των διαδικασιών για την ασφάλεια και άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων, των α’ υλών, καθώς και των υλικών συσκευασίας σύμφωνα με τη νομοθεσία, τις απαιτήσεις των πελατών και τις προδιαγραφές της εταιρείας. 

Αν πιστεύεις πως η επαγγελματική σου εμπειρία που σχετίζεται με την βιομηχανία μπορεί να ανταπεξέλθει στις αρμοδιότητες της θέσης που αναζητούμε για την περιοχή της Καλαμάτας, στείλε μας τώρα το βιογραφικό σου!

Η ομάδα του engineering σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο online career fair που διοργανώνουμε

κάθε Τετάρτη από τις 16:00 έως τις 17:00 (GMT +2). Εγγραφείτε εδώ

Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ηλεκτρονικά τους συμβούλους του engineering, ώστε να συζητήσετε πιο αναλυτικά γύρω από την θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει καθώς και γενικότερες ερωτήσεις που αφορούν τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε στον παραπάνω σύνδεσμο χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας για να συμμετάσχετε στην ζωντανή συνομιλία μας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή ή λογισμικό. Ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί σας online!