ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Flying-Tiger-Copenhagen-logo

Flying Tiger Copenhagen

gr.flyingtiger.com/el-gr Δείτε τις θέσεις εργασίας της εταιρείας (1)

Πληροφορίες

Η Flying Tiger Copenhagen είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα Δανέζικων καταστημάτων design , η οποία ανήκει στην Zebra A/S. Τα καταστήματα Flying Tiger Copenhagen προσφέρουν μια ιδιαίτερη και συνεχώς τροφοδοτούμενη επιλογή προϊόντων σχεδιασμένα με design αποκλειστικά της εταιρείας , σε εκπληκτικά προσιτές τιμές. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν λύσεις για το σπίτι, παιχνίδια, είδη χόμπι, είδη για party, σνακ, ηλεκτρονικά , gadgets, αξεσουάρ μόδας και πολλά άλλα. Τα καταστήματα Flying Tiger Copenhagen  είναι ένα μέρος που πρέπει να εξερευνήσετε ώστε να ανακαλύψετε την διασκέδαση στα ψώνια σας. Επιδίωξη μας είναι να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας να δοκιμάσουν νέα πράγματα, να γίνουν δημιουργικοί και να διασκεδάσουν μαζί με τους ανθρώπους που αγαπούν.

700+ Καταστήματα Flying Tiger Copenhagen

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας καλαίσθητα προϊόντα, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και σε απίστευτα χαμηλές τιμές

Εντός των καταστημάτων ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων που μπορεί να διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα. Τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο μία μικρή επιλογή από αυτά που μπορείτε να βρείτε με μια επίσκεψή σας.

Η Tiger Hellas Α.Ε. εισήχθη στην ελληνική αγορά το Νοέμβριο 2010 και από τότε έχει προκαλέσει μια μικρή επανάσταση στον χώρο της λιανικής πώλησης, έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες αλυσίδες καταστημάτων. 

Η ανάπτυξη της εταιρείας στη χώρα μας ήταν ραγδαία και πλέον μπορείτε να μας βρείτε σε 5 καταστήματα στην Αθήνα, 4 στη Θεσσαλονίκη, 1 στην Λάρισα, 1 στην Πάτρα  και 1 στον Βόλο.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε προϊόντα με έμπνευση, design, μοναδικότητα και προσιτά σε όλους μέσα σε ένα ευχάριστο και πολύχρωμο περιβάλλον.

Μπορείτε να μας βρείτε και να ενημερώνεστε στα παρακάτω links:

http://gr.flyingtiger.com  

www.facebook.com/flyingtigerhellas

twitter.com/flyingtigerGR 

instagram.com/FlyingtigerGR

pinterest/Flyingtigergr