ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Automarin-logo

AUTOMARIN

automarin.gr/ Δείτε τις θέσεις εργασίας της εταιρείας (7)

Πληροφορίες

Η Automarin είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοκίνησης στους πελάτες της.
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της αυτοκίνησης για περισσότερες από 4 δεκαετίες, με γνώμονα τη δημιουργία σχέσεων ζωής και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η διαφάνεια και η αξιοπιστία αποτελoύν βασικά συστατικά της κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας. Η εταιρία αντιμετωπίζει την αγορά ενός αυτοκινήτου ολιστικά, προσφέροντας μοναδικά προνόμια στους πελάτες της τόσο κατά την πώληση όσο και σε aftersales επίπεδο. Τέλος, είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς για το έτος 2022 πετύχαμε 4.8/5 Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών σε όλα τα καταστήματα και service του Ομίλου μας, γεγονός που καθιστά την ανάγκη για διαρκή αναζήτηση και προσφορά νέων καινοτόμων υπηρεσιών, επιτακτική.

Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και με δικαίωμα επιστροφής χρημάτων - Πλούσια γκάμα 1700 ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Η Automarin βραβεύτηκε στα E-volution και στα Peak Awards 2022https://imgur.com/1edKi1c.jpg
Στην Automarin δε δουλεύουμε για τα βραβεία. Δουλεύουμε γιατί έχουμε πάθος με το αυτοκίνητο και να παρέχουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται επι 45 συναπτά έτη.
Όμως είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν η δουλειά των 200 συναδέλφων και συνεργατών μας αναγνωρίζεται και αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να παρέχουμε με τον ίδιο ζήλο, αγάπη και προθυμία ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο.
Στη φετινή διοργάνωση των #EvolutionAwards, αποσπάσαμε 2 βραβεία:

  •   1. Στην κατηγορία Best in Auto, Moto & Parts αποσπάσαμε #SILVER βραβείο με τίτλο “Automarin Greece's Used Car Leader”
  •   2. Επίσης σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία "Στρατηγική́ Social Media" αποσπάσαμε #BRONZE βραβείο με τίτλο “Automarin Lead generation & Awareness"

Στη φετινή διοργάνωση των #Peak Awards, αποσπάσαμε 2 BRONZE βραβεία:

  •   1. Best Performance in Auto, Moto & Parts
  •   2. Best Small Budget Campaign

Συγκεκριμένα, διαθέτουμε 4 superstores-σημεία εξυπηρέτησης στο νομό Αττικής(Άγιος Στέφανος, Βούλα, Λ.Αλεξάνδρας, Πειραιώς), στα οποία υπάρχουν:

  •   1.700 επιλογές ετοιμοπαράδοτων μεταχειρισμένων επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων
  •   Εξειδικευμένα Συνεργεία για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου
  •   Υπερσύγχρονη μονάδα Φανοποιείας
  •   Ασφαλιστικά Γραφεία
  •   Κάθετη μονάδα Volkswagen (Πωλήσεις & Service)

Ως ηγέτης στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε το μέλλον μέσω της πράσινης ανάπτυξης.
Με πάνω από 39.000 διελεύσεις στα συνεργεία μας το 2022, ανακυκλώσαμε το 80% των ανταλλακτικών που αντικαταστήσαμε. Δεσμευόμαστε το ποσοστό αυτό να ξεπεράσει το 87% το 2023 και να φτάσει το 98% έως το 2030.
Έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προσφέρουμε Green Bonus από 400€ - 1.000€ για την αντικατάσταση του παλιού σας αυτοκινήτου..