ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Canco-International-Forwarders-logo

Canco International Forwarders S.A

Πληροφορίες

H εταιρεία Canco International Forwarders s.a, είναι μια αμιγώς ιδιόκτητη, ελληνική οικογενειακή εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1988 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και logistics (3pl), έχοντας άκρως επιτυχή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Το ξεκίνημά της ήταν πρωτοποριακό για την εποχή, καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία η οποία μετέφερε οδικώς εμπορεύματα μεταξύ Ελλάδας και Πορτογαλίας, κερδίζοντας αμέσως την εμπιστοσύνη των πελατών της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία εισχώρησε στην αγορά της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Αγγλίας, επιτυγχάνοντας μεγάλες συμφωνίες με ισχυρούς ανταποκριτές και οι οποίες της έδωσαν ώθηση να βελτιώσει τις υπηρεσίες της και να διανθίσει το πελατολόγιό της. Το 2010 η Canco, επενδύοντας στο μέλλον, έφτιαξε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 12.000 τ.μ στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής, οι οποίες στεγάζουν τα γραφεία και τις 2 αποθήκες της.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στους κλάδους των διεθνών μεταφορών, των ταχυμεταφορών και των logistics (3pl), έχοντας παρουσία σε όλη την Ευρώπη και προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες της.