ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Hall-Brands-logo

HALL OF BRANDS

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΣΙΟΝΤΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου από το 1973 και ύστερα από 50 χρόνια εμπειρίας, κατατάσσεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες αλυσίδες αθλητικών και casual στην Ελλάδα με 3 εμπορικές επωνυμίες (Hall of Brands, SaintSoles, Sneakerology by SaintSoles), 16 φυσικά καταστήματα, 2 ηλεκτρονικά καταστήματα (hallofbrands.gr & saintsoles.com) και περισσότερα από 200 άτομα στο προσωπικό της.

Όραμά μας είναι η οικοδόμηση του μέλλοντος των αγορών με πρωτοποριακά και αυθεντικά καταστήματα που θα προσφέρουν στον καταναλωτή την απόλυτη εμπειρία αγορών. Και τα 3 projects μας εξυπηρετούν όλες τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή σε αθλητικά είδη, premium casual και urban fashion, sneakers & outfits δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία αγορών και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Στα καταστήματά μας μπορεί κανείς να βρει περισσότερα από 150 iconic brands (Nike, Adidas, Jordan, Under Armour, The North Face, Calvin Klein, Tommy Jeans, Levi’s κ.α)

Η εταιρία με την συνεχή αναπτυξιακή πορεία της στοχεύει στην εδραίωσή της ως η μεγαλύτερη και πιο ενημερωμένη ελληνική Premium Sporting Good & Lifestyle αλυσίδα.