ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Teleperformance-Greece-logo

Teleperformance Greece

Δείτε τις θέσεις εργασίας της εταιρείας (50)

Σύντομη περιγραφή της εταιρείας

Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες η Teleperformance Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής & διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας, βραβευμένη ως ‘Best Multilingual Contact Center’ της Ευρώπης, καθώς και ως ‘Great Place to Work’ στην Ελλάδα, απασχολεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και άλλες περιοχές της Ελλάδας περισσότερους από 10.400 υπαλλήλους, οι οποίοι προέρχονται από 109 διαφορετικές εθνικότητες και υποστηρίζουν πελάτες σε περισσότερες από 40 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους.

Μάλιστα, από τον Απρίλιο του 2020 η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων μας εργάζεται από το σπίτι, γεγονός το οποίο κατέστη δυνατό μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Οι συνάδελφοί μας παρέχουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων για ορισμένα από τις κορυφαία brands παγκοσμίως.

Η Teleperformance Greece αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, παρέχοντας πληθώρα θέσεων εργασίας, επιτρέποντας σε εκατοντάδες νέους να αποκτήσουν την πρώτη τους επαγγελματική εμπειρία σε περιβάλλον πολυεθνικής εταιρείας, να αξιοποιήσουν τις επικοινωνιακές και γλωσσικές τους δεξιότητες και να εξελιχθούν επαγγελματικά σε μία εταιρεία η οποία επενδύει πραγματικά στους εργαζομένους της.

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα. Επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο -μεταξύ άλλων- παρέχει την ευκαιρία σε όλους να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Ο πλέον καθοριστικός παράγοντας ο οποίος έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη της εταιρείας μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η εταιρεία μας επενδύει και αναπτύσσει πρότυπα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης των ικανοτήτων των εργαζομένων της. Παράλληλα, παρέχει σειρά προγραμμάτων, προνομίων και δράσεων, όπως προγράμματα για τα παιδιά των εργαζομένων, ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, αθλητικές εκδηλώσεις, ταξίδια, καθώς και ποικίλες δράσεις.

Επιπρόσθετα, η Teleperformance Greece αναπτύσσει προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, Ευεξίας στον εργασιακό χώρο (Health & Well-Being) αλλά και ανάδειξης της Πολύ-Πολιτισμικότητας (Diversity). Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό κίνητρο για προσέλκυση νέων ταλέντων από όλο τον κόσμο.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Teleperformance Greece, καθώς και τις τρέχουσες θέσεις εργασίας μας μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: https://jobsteleperformance.com/