ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Vk-Premium-Sumbouloi-Epixeirisewn-logo

VK PREMIUM ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

vkpremium.com

Πληροφορίες

Η VK PREMIUM ιδρύθηκε το 2007, στην Αθήνα, με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

 

Η συνέπεια και η προσήλωση στην ποιότητα έχουν αναδείξει την εταιρεία μας σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

 

Εστιάζουμε σε 4 άξονες επιχειρηματικής δραστηριότητας:

 

Χρηματοδότηση Έργων

 

Ως κύρια δραστηριότητά μας, παρέχουμε εξειδικευμένη γνώση για την εξασφάλιση χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, καθώς και άλλα αναπτυξιακά προγράμματα (Νέος Επενδυτικός Νόμος, Προγράμματα και Δράσεις χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020, κτλ.).
 

Ανάπτυξη Κύκλου Εργασιών (Top Line Growth)

 

Παρέχουμε ανάλυση 360⁰ της ανταγωνιστικής θέσης της εταιρείας, όσον αφορά το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις και προτείνουμε επιχειρηματικά σχέδια που βελτιώνουν την πορεία του Κύκλου Εργασιών.

 

Λειτουργικό Κόστος

 

Χαρτογραφούμε, αναλύουμε και κοστολογούμε τις διαδικασίες παραγωγής και logistics, και προτείνουμε επεμβάσεις που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και μειώνουν το κόστος λειτουργίας.
 

Ανθρώπινο Κεφάλαιο

Παρουσιάζουμε και υλοποιούμε το κατάλληλο για τον πελάτη σύστημα αποδοτικότητας, αξιολόγησης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού. Συμμετέχουμε στην υλοποίηση των συστημάτων.