ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Super-Market-Flora-logo

Super Market Flora

Πληροφορίες

Μια νέα, απολαυστική εμπειρία αγορών!

Τα Flora Super Markets μεταμορφώνουν τη ρουτίνα των αγορών σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Μέσα σε ένα μοντέρνο χώρο με minimal design και επιβλητικά φώτα νέον στην οροφή, κάνεις τα ψώνια σου χορεύοντας κυριολεκτικά στους ρυθμούς που επιλέγει ο DJ!

Καθώς διασχίζεις τους διαδρόμους χαζεύοντας τις εντυπωσιακές γιγαντοοθόνες, φτάνεις στην εκπληκτική κάβα που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή από κρασιά και σαμπάνιες στη Μύκονο. Ακόμα και οι πιο έμπειροι γευσιγνώστες εντυπωσιάζονται από την τεράστια ποικιλία και από τον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο συντήρησης, όπου φυλάσσονται τα πιο σπάνια και ακριβά κρασιά και σαμπάνιες του κόσμου.

Στο τμήμα delicatessen ανακαλύπτεις τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις και μοναδικά προϊόντα που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σου:  τις καλύτερες γαλλικές τρούφες, τυριά από όλο τον κόσμο, ιρανικό χαβιάρι, ποικιλίες ιταλικού προσούτο, φουά γκρα, σάλτσες από τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία και τις Η.Π.Α.

Την τελική πινελιά δίνουν οι αποκλειστικές μας πολυτελείς συσκευασίες "84600", που θα μετατρέψουν τις επιλογές σου από την κάβα και το delicatessen σε αξέχαστα premium δώρα.

 

Κάνε τα ψώνια σου όπως δεν έχεις φανταστεί, σε ένα από τα τρία Flora Super Markets στη Μύκονο: στο Αεροδρόμιο, στο Βόθωνα και στο ριζικά ανακαινισμένο κατάστημά μας στην Άνω Μερά!