ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Biokarpos-Ae-logo

ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ ΑΕ

biokarpos.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=399&lang=el

Πληροφορίες

Η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2006 και έχει την έδρα της στο Μαλαντρένι Αργολίδας, στη Βόρεια Πελοπόννησο, στη καρδιά μίας ευρύτερης περιοχής η οποία φημίζεται για τα εύφορα εδάφη και το άριστο κλίμα της.

Οι ρίζες της εταιρείας ξεκινούν από τον προπάππου της οικογένειας, τον Μιχαήλ Μαυρόγιαννη, ο οποίος με μεράκι και αγάπη ξεκίνησε την δημιουργία της ιδιόκτητης βιολογικής φάρμας, έκτασης άνω των 400 στρεμάτων αυτή τη στιγμή.

Σήμερα η εταιρεία προμηθεύοντας τις μεγαλύτερες αλυσίδες super markets,  καθώς και πάνω από 200 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, είναι από τους πιο καταξιωμένους προμηθευτές σε  βιολογικά  προϊόντα στην Ελλάδα. Εξίσου σημαντική είναι και η δραστηριότητα της ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ στο εξωτερικό, η οποία βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

Πέραν την μαναβικής, το 2013 η εταιρεία μας επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της, προσθέτοντας ελληνικά βιολογικά προϊόντα ξηρού φορτίου καθώς και  προϊόντα εισαγωγής από αναγνωρισμένες εταιρείες του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειώθει ότι πλέον η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ αξιοποιώντας την εμπειρία της, έχει εισέλθει δυναμικά στην αγορά, δημιουργώντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με την σφραγίδα ΕυBio.

(να μπει το λογότυπο EuBio)

Η εταιρεία, με γνώμονα  την έγκυρη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της,  έχει επενδύσει στην δημιουργία ιδιόκτητου στόλου φορτηγών ψυγείων, διανέμοντας καθημερινά σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα,  πλήρη γκάμα βιολογικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας.

Η οικογένεια της ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ με απόλυτη πίστη  και αγάπη στην αξία της υγιεινής διατροφής,  συνεχίζει το έργο των προγόνων της και εξελίσσεται συνεχώς ακολουθώντας τις ανάγκες της κάθε εποχής.