ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Coffee-Planet-logo

COFFEE PLANET

coffeeplanet.gr/

Πληροφορίες


Η Coffee Planet είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία, δυναμική και αναπτυσσόμενη, που δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ και των συναφών ροφημάτων, με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.
Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με κινητήριο άξονα, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, τα πρωτοποριακά και καινοτόμα συστήματα παρασκευής μεριδοποιημένου καφέ, την άριστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, τη συνεχή εκπαίδευση και το κοινό μας πάθος για καλό καφέ.  

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το 2009 για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008 από τον διεθνή οργανισμό TUV AUSTRIA και πρόσφατα πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2015.

Η Coffee Planet είναι αποκλειστικός συνεργάτης του διεθνή Ομίλου Miko Koffie NV με τα brands Miko και Puro Fairtrade. Η Miko Koffie NV με έτος ίδρυσης το 1801 είναι εκ των παλαιοτέρων roasters της Ευρώπης, με δραστηριότητα και παρουσία και στις 5 ηπείρους.