ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Icap-Executive-Search-logo

ICAP Executive Search

Πληροφορίες

ICAP Executive Search:

Με περισσότερο από 45 χρόνια εμπειρίας, ειδικεύεται στην εξεύρεση, αξιολόγηση και επιλογή Μεσαίων, Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών.

Αξιοποιώντας πολλαπλά κανάλια αναζήτησης, με  έμφαση στην χαρτογράφηση της αγοράς, την άμεση έρευνα και προσέγγιση πιθανών υποψηφίων σε εταιρείες και κλάδους ενδιαφέροντος, αλλά και στην αξιοποίηση της δυναμικής ψηφιακής μας παρουσίας, της διαχείρισης του δικτύου επαφών μας και τη χρήση της ευρείας βάσης βιογραφικών μας που ξεπερνά τους 150.000 υποψηφίους, αναζητούμε και επιλέγουμε τους ανθρώπους που θα προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και πρόσθετη αξία στους πελάτες μας.

Δύο Σύμβουλοι εργάζονται πάντα συνδυαστικά σε ένα Έργο, ακολουθώντας την 4-eyes principle, αξιοποιώντας έτσι την γνώση τόσο του κάθε Κλάδου, όσο και των Τεχνικών Χαρακτηριστικών της κάθε Θέσης. Αξιολογούμε όχι μόνο τις τεχνικές ικανότητες και τις επαγγελματικές δεξιότητες των υποψηφίων, αλλά και τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας, τις αξίες, τα κίνητρα και τα derailers αυτών.  Δραστηριοποιούμαστε σε ένα ευρύ φάσμα Κλάδων, μεταξύ των οποίων:

Financial Services – FMCG - Retail - Life Sciences - Energy & Utilities - Telecommunications - Information Technology - Manufacturing – Logistics Public Sector – Hospitality - Shipping