ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Akrolithos-logo

AKROLITHOS

Πληροφορίες

Η εταιρεία μετράει περισσότερα από 39 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην επεξεργασία και εμπορία φυσικών πετρωμάτων και συνεχίζει την ανοδική και αναπτυξιακή της πορεία αφού πλέον δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την παγκόσμια αγορά. Είναι μια από τις μεγαλύτερες μονάδες στον τομέα της στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Η εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ιδρύθηκε το 1979 από τον Γεώργιο Χατζησάββα. Μετά από τέσσερις δεκαετίες η εταιρεία είναι μια από τις κορυφαίες στον κλάδο των φυσικών πετρωμάτων και σχιστόλιθου παγκοσμίως με αποκλειστική χρήση και συνεργασία λατομείων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρεία βρίσκονται στα Κηπιά Καβάλας, σε έκταση 80.000 m2 όπου πραγματοποιείται η παραγωγή των προϊόντων ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται ο εκθεσιακός χώρος και τα γραφεία της εταιρίας.

Γοητευμένοι από τα χρώματα και τις δυνατότητες της πέτρας, αναπτύξαμε μια ολόκληρη τεχνογνωσία γύρω από την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων. Αναδείξαμε το μεγαλείο της πέτρας μετατρέποντας την σε διάφορες μορφές και συλλέγοντας τα διαφορετικά χρώματα που προέρχονται από τη φύση.