ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Fialoplastiki-Abee-logo

ΦΙΑΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ

fialoplastiki.gr/etaireia

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΦΙΑΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1981 (μετατροπή από την ΦΙΑΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ) από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των πλαστικών από το 1960.

Αρχικά με έδρα και εργοστάσιο στο Περιστέρι Αττικής, παράγει πλαστικές φιάλες και πώματα για μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Το 1993 ιδρύει και νέο εργοστάσιο στην Εύβοια. Το 2004 ολοκληρώνει την κατασκευή σύγχρονης μονάδας παραγωγής 4000τμ σε ιδιόκτητο οικόπεδο 12000τμ. στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όπου ενοποιούνται όλες οι παραγωγικές και διοικητικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Έχοντας επενδύσει πάνω από 3 εκατομμύρια Ευρώ την τελευταία πενταετία σε πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και εφαρμόζοντας το πρότυπο ISO 9001:2015, είναι σε θέση να ικανοποιεί τις ποιοτικές και ποσοτικές ανάγκες των πελατών της τόσο σε επώνυμα όσο και σε κοινόχρηστα προϊόντα στους κλάδους των απορρυπαντικών, χημικών, λιπαντικών, καλλυντικών, φαρμακευτικών και τροφίμων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος.

Διαθέτει σήμερα μεγάλη γκάμα φιαλών και δοχείων από 50ml έως 13 λίτρα, μονοστρωματικών, διστρωματικών ή τριστρωματικών, από πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο, ΡΕΤ και με επιφάνεια soft-touch καθώς και  πωμάτων (δοσομετρικά, ασφαλείας, flip-top κτλ). Επίσης έχει την δυνατότητα τοποθέτησης ετικετών τύπου sleeve στις φιάλες και ασημοτυπίες ή χρυσοτυπίες στα πώματα.

Στους πελάτες της εταιρείας συγκαταλέγονται οι RECKITT-BENCKISER HELLAS ΑΒΕΕ, ΓΡ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, Rolco-Βιανύλ ΑΕ, Cleanway ΕΠΕ, DonPol ΑΕ, NILO AE κα.

Η εταιρεία ανήκει στην οικογένεια Παπαδημητρίου, η οποία ασκεί και την διοίκησή της.