ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Anytime-Market-A-E-logo

OK Anytime Market Α.Ε.

okmarkets.gr/

Πληροφορίες

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Αφροδίτης 106 στο Ελληνικό σε ιδιόκτητα γραφεία. H εξυπηρέτηση του Δικτύου της εταιρείας πραγματοποιείται από δύο Κέντρα Διανομής στα Καλύβια Μαρκοπούλου έκτασης 4000τ.μ., καθώς επίσης και από συνεργάτιδα  εταιρεία παροχής υπηρεσιών Logistics στην Παιανία συνολικής έκτασης 6000 τ.μ.

Τα καταστήματα μας, αποτελούν μια μορφή MINI SUPER MARKET που εμφανίστηκε  για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι εμβαδού 80 έως 120 τ.μ και το μίγμα των προϊόντων που διακινούν αποτελείται από 3.500 προϊόντα από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές : γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά,  και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καπνικά προϊόντα , όλα στη λογική του συσκευασμένου αγαθού κατανάλωσης.  Το προϊοντικό μείγμα είναι έτσι δομημένο και περιλαμβάνει ακόμα και  προϊόντα πιο premium   ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή!

Ακόμα υπάρχει και η βασική  γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για το μέγεθος αυτών των καταστημάτων .

Σήμερα τα καταστήματα ΟK! αποτελούν  το μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ .