ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Deal-Real-Estate-Group-logo

NEW DEAL REAL ESTATE GROUP

https://remax.gr/remax-newdeal

πληροφορίες

​ Η RE/MAX NEWDEAL είναι Νο. 1 στην Ελλάδα. Είναι μια εταιρεία με τεράστια αναγνώριση και σεβασμό στο χώρο του real estate..

Η RE/MAX NEWDEAL είναι το πιο γνωστό όνομα στην αγορά ακινήτων.  Διαθέτει τρία γραφεία στην Αττική, στο  Κολωνάκι στη Γλυφάδα και στον Πειραιά.  Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών.

Στην RE/MAX NEWDEAL, σας γνωρίζουν όλοι. Η RE/MAX NEWDEAL έχει μεγάλη φήμη. Μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε για λογαριασμό σας. Να συνδέσετε το όνομα και το ταλέντο σας με τον ηγέτη στις πωλήσεις ακινήτων. Να διαφοροποιηθείτε από τους υπόλοιπους τοπικούς και ανώνυμους μεσίτες.

Ιστοσελίδα www.newdeal.gr ​

Culture

Δείτε εδώ τι λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι  στην εταιρεία σε αυθόρμητες συνεντεύξεις
https://www.youtube.com/watch?v=C9ITBsxkhc4

Μαθαίνουμε να κερδίζουμε από τη συνεργασία και όχι από τον ανταγωνισμό. 

Οι συνεργάτες μας δεν είναι μόνοι και αβοήθητοι στο κόσμο των πωλήσεων. Καθημερινά είμαστε μαζί τους σε κάθε βήμα τους και σχεδιάζουμε μαζί τις επόμενες κινήσεις τους.  Εκτός από  το γεγονός ότι μαζί μας κερδίζουν χρήματα  διαμορφώνουν οι ίδιοι το εργασιακό τους περιβάλλον. Έχουμε καταφέρει, παράλληλα με τις επαγγελματικές μας σχέσεις, να μην συνθλίβουμε τις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Οι συνεργάτες μας ενθαρρύνονται να διατηρούν ισορροπία μεταξύ του επαγγελματικού και προσωπικού τους βίου. Και αυτό αντανακλάται στην καθημερινότητα μας.

Το μόνο που χρειάζεται να έχει κάποιος για να γίνει μέλος της ομάδας μας είναι θέληση. Θέληση για επιτυχία, επιθυμία για διαφοροποίηση, ανάγκη για καταξίωση

Newdeal Real Estate Academy

Ανεβείτε στον ουρανό του real estate με όχημα το μπαλόνι της RE/MAX. Κοντά μας έχετε την καλύτερη εκπαίδευση και την πρόσβαση στην Ακαδημία  της RE/MAX NEWDEAL. Ας μην ξεχνάμε ότι η επιτυχία της RE/MAX NEWDEAL βασίζεται στη μετάδοση της γνώσης.  Στην Ακαδημία αποκτάτε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για  μια πλήρους  ή μερικής απασχόλησης σταδιοδρομία, και να καταλάβετε τους λεπτούς χειρισμούς που απαιτεί μια  μεγάλη  οικονομική συναλλαγή, όπως η πώληση ακινήτου. 

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη διαρκή εκπαίδευση. Κορυφαίοι ειδικοί στο χώρο των πωλήσεων ακινήτων,  έλληνες και ξένοι, εκπαιδεύουν συστηματικά τους συνεργάτες μας και παράλληλα προσφέρουν ακαδημαϊκή γνώση για το real estate που λείπει από την ανώτατη παιδεία στη χώρα μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:  Kανάρη 24 Κολωνάκι  Email: [email protected]

Tηλέφωνο: 210 3390500  www.remaxcareer.gr

H αναβάθμιση των υπηρεσιών

Επικεφαλής είναι η Σταυρούλα Βαμβακά, η οποία συμμετέχει ενεργά στην επανάσταση που συντελείται στο χώρο και αφορά την αναβάθμιση των υπηρεσιών των Συμβούλων. Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει επανειλημμένως βραβευθεί  γιατί διευθύνει ένα από τα καλύτερα γραφεία της Ευρώπης επί συνόλου 1600

Η υπηρεσία "on stop buy"

Διαθέτουμε υπηρεσία «one stop buy», αναλαμβάνοντας ό,τι έχει σχέση με την αγορά, πώληση ή ενοικίαση ακινήτου (δικηγορικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφικές πράξεις, γραφειοκρατική τακτοποίηση στις δημόσιες υπηρεσίες).

Από την ίδρυσή μας, το 2005, προτεραιότητά μας είναι να εισάγουμε τεχνολογίες και μεθόδους  που βοηθούν τους Συμβούλους μας να προσαρμοστούν ομαλά  στο νέο περιβάλλον εργασίας. Το γραφείο μας είναι εξοπλισμένο με όλα  τα εργαλεία του σύγχρονου  μάρκετινγκ και με  την υποδομή που απαιτούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις. Είναι  ο λόγος που οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας της RE/MAX NEWDEAL είναι εξαιρετικοί  επαγγελματίες με εξαιρετικά αποτελέσματα.

15 λόγοι που αξίζει να μας γνωρίσετε και να έρθετε μαζί μας:

Έχουμε την πιο αποτελεσματική εκπαίδευση για τους Συμβούλους μας
Μαθαίνουμε τους συνεργάτες να κερδίζουν πολλά χρήματα
Τα γραφεία μας είναι  στο Κολωνάκι, στην Γλυφάδα και στον Πειραιά
Παρέχουμε κάθε στιγμή νομική υποστήριξη
Συναποφασίζουμε με τους συνεργάτες για την πορεία της εταιρείας
Ο αλληλοσεβασμός είναι μια από τις θεμελιώδεις αξίες μας
Παρέχουμε την μεγαλύτερη προμήθεια της αγοράς
Υποστηρίζουμε τους στόχους που βάζει ο καθένας προσωπικά  
Οι σχέσεις και το κλίμα που διαμορφώνεται στον εργασιακό χώρο είναι ποιοτικό
Είμαστε ένα από καλύτερα γραφεία  της Ευρώπης  ανάμεσα σε 1600 της REMAX
Αρκετοί συνεργάτες μας  απολαμβάνουν προμήθειες άνω των 60.000 ευρώ ετησίως
Διαθέτουμε πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες
Ειδικό τμήμα ασχολείται με το μάρκετινγκ των συνεργατών μέσω  internet
Η ατμόσφαιρα των γραφείων μας είναι πηγή επιχειρηματικής έμπνευσης
Για μας η επιτυχία είναι συνήθεια