ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Bsb-logo

BSB

Πληροφορίες

Ο Όμιλος B&F δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης κατέχοντας σήμερα 2 από τα μεγαλύτερα brand του χώρου, την BSB και την Lynne.

Η BSB μετά από 37 χρόνια λειτουργίας κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας ένδυσης.  Σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο το οποίο αριθμεί πάνω από 120 επώνυμα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξίσου διευρυμένο παρουσιάζεται και το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής (multi-brand) που ξεπερνούν σε αριθμό τα 400 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η εταιρεία αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο δραστηριοποίησης της στο εξωτερικό, όπου μέχρι σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε 19 χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α.

 

Η Lynne δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης από το 1994. Σήμερα κατέχει υψηλή θέση στην ελληνική αγορά διατηρώντας ταυτόχρονα γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης τόσο εγχώρια όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην ανάπτυξη των πωλήσεων εξωτερικού. Η εταιρεία ερευνά ήδη την περαιτέρω ανάπτυξη της, τόσο σε αγορές που ήδη δραστηριοποιείται αλλά και την είσοδό της σε νέες αγορές οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για προϊόντα της εταιρείας.