ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Expertsales-logo

ExpertSales

Πληροφορίες

Σχετικά με εμάς

Η ExpertSales είναι μέλος ενός ευρύτερου Ομίλου Επιχειρήσεων με ενεργή παρουσία σε διάφορους κλάδους και αγορές στην Ελλάδα, από το 2008 μέχρι σήμερα. Κύρια αποστολή της ExpertSales είναι η κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών της που περιλαμβάνουν τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στους κλάδους της Ενέργειας και των Τηλεπικοινωνιών, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, παρέχοντας υπηρεσίες marketing και πωλήσεων, όπως ενδεικτικά η εξυπηρέτηση πελατών, η προώθηση πωλήσεων, καθώς και η ανάπτυξη και διατήρηση πελατολογίου.

 

Οι άνθρωποί μας

Για την επίτευξη των στόχων αυτών, στρατηγική προτεραιότητα της EXPERTSALES είναι η φροντίδα και η διαρκής επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό μας, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες εργασίας χωρίς διακρίσεις, άριστες συνθήκες Υγείας και Ασφάλειας, νεανικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, επιβράβευση και άμεση εξέλιξη. Η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας προϋποθέτει εξειδικευμένο και κατάλληλα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Για το λόγο αυτό, κύρια προτεραιότητά μας είναι η διαρκής υποστήριξη και καθοδήγηση των ανθρώπων μας, προσφέροντας ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο χώρο των πωλήσεων και της τηλεπικοινωνίας. Η εκπαίδευση των νέων συνεργατών μας αποσκοπεί στην εξασφάλιση της επαγγελματικής τους κατάρτισης με συνεχή επαναπροσδιορισμό των εκπαιδευτικών τους αναγκών, γεγονός που καθιστά την εταιρεία μας ευέλικτη στη διαχείριση των αλλαγών και των εξελίξεων στην αγορά.

•Προσφέρουμε ευκαιρίες ανέλιξης και αξιοκρατία

•Καθορίζουμε τις αμοιβές με αντικειμενικά κριτήρια και επιβραβεύουμε την παραγωγικότητα με υψηλό FR

•Επενδύουμε στην ανάπτυξη και δημιουργία εργασιακού περιβάλλοντος που στοχεύει στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας

ExpertSales Careers

Αναζητάμε σε μόνιμη βάση νέες και νέους συνεργάτες που επιθυμούν να εξελιχθούν στον χώρο των τηλεφωνικών πωλήσεων, της επικοινωνίας, και της τεχνολογίας. Παράλληλα όμως, μας ενδιαφέρει να σε γνωρίσουμε ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό σου background ή την προϋπηρεσία σου, γι' αυτό μην διστάζεις να κάνεις την αίτησή σου. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί και να δούμε τι είναι αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου!