ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Max-Property-Experts-logo

RE/MAX Property Experts

Πληροφορίες

RE/MAX Property Experts

Η επιτυχία της RE/MAX Property Experts βασίζεται στις ικανότητες και στον επαγγελματισμό των συνεργατών της, οι οποίοι λειτουργούν σαν μια συντονισμένη ομάδα, με σκοπό την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών.

Το γραφείο μας μέλος της RE/MAX, του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού ομίλου στον κόσμο, διαθέτει καταρτισμένα, έμπειρα και δυναμικά στελέχη, ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη!

Στόχος μας, να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διέπονται από διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Προσφέρουμε:

  • Γρήγορη εύρεση αγοραστή ή ενοικιαστή για τα ακίνητα σας
  • Την εύρεση της καταλληλότερης μόνιμης, εξοχικής ή επαγγελματικής στέγης για εσάς, την οικογένειά σας και τους συνεργάτες σας
  • Έντιμη, άμεση και εμπεριστατωμένη εκτίμηση των ακινήτων σας
  • Επαγγελματία σύμβουλο με συνέπεια και διαμεσολαβητική εμπειρία για την επένδυσή σας στην συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά ακινήτων
  • Επικαιροποιημένη ενημέρωση των διαθέσιμων ακινήτων
  • Εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα

Ελάτε να γνωριστούμε, να ακούσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Όλα τα ακίνητα που διαθέτουμε προς πώληση ή ενοικίαση έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά για να καλύψουν και τις υψηλότερες προσδοκίες.

Εμπιστευτείτε μας και αξιοποιήστε τη μεγάλη δυναμική του δικτύου της RE/MAX σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τώρα είναι η ώρα να αγοράσετε, να ενοικιάσετε ή να επενδύσετε σε ένα ακίνητο στην Ελλάδα, την πιο όμορφη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια από τις ομορφότερες γωνιές του κόσμου!

 

RE/MAX Property Experts

28ης Οκτωβρίου 63-65 & Άλμπερτ Καμύ 3

Αθήνα 104 33

Τηλ. 210 8831062