ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Brain-Anaptuksi-Epe-logo

BRAIN ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ

Πληροφορίες

H BRAIN ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε στο Βόλο, με δραστηριότητα την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε επιχειρήσεις τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα, αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες πηγές παροχής υπηρεσιών Οργάνωσης και Διοίκησης στο Θεσσαλικό χώρο. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σχεδιάζονται και υλοποιούνται με την εφαρμογή συνδυασμών επιστημονικών μεθοδολογιών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Η BRAIN ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ε.Π.Ε. στεγάζεται σε γραφεία στην παραλία του Βόλου, άριστα επανδρωμένα και εξοπλισμένα και ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής, ενώ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα γραφεία στη Σκιάθο.

Η εταιρεία πιστεύει στη χρησιμότητα της σύγχρονης τεχνολογίας και στόχος της είναι να υιοθετεί και να αξιοποιεί όλες τις προτάσεις της, εφόσον σέβονται τον πελάτη και προσφέρουν στην επιχείρησή του οικονομικά και ποιοτικά πλεονεκτήματα. Οι εργασίες είναι αυτοματοποιημένες στο σύνολο τους, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που άπτονται του επιχειρηματικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού και αφορούν τόσο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Ιδιωτικό όσο και το Δημόσιο Τομέα.

Η BRAIN ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ε.Π.Ε. είναι συνώνυμο της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας των υπηρεσιών της.