ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Texnek-A-E-logo

ΤΕΧΝΕΚ Α.Ε.

Πληροφορίες

Η ΤΕΧΝΕΚ Α.Ε. και οι θυγατρικές της εταιρείες, έχοντας μια επαγγελματική διαδρομή που έχει ως αφετηρία το 1969, πορεύεται με συνέπεια και υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων και των κατασκευών γενικότερα,  των έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της εμπορίας ηλεκτρομηχανολογικών ειδών.  
 
Επενδύοντας σε καινοτόμες τεχνολογίες, η ΤΕΧΝΕΚ Α.Ε. παραμένει σταθερή στις αξίες της που την καθιέρωσαν ως μια από τις πλέον αξιόπιστες  τεχνικές - κατασκευαστικές εταιρείες. Η εστίαση   στην ποιοτικότερη εκτέλεση των έργων ταυτόχρονα με την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μας . Είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη την οποία μας έδειξαν οι πελάτες μας, αναθέτοντας μας μερικά από τα σημαντικότερα έργα που κατασκευάστηκαν στην Ελληνική Επικράτεια. 
 
Το εμπορικό κομμάτι της εταιρείας, δραστηριοποιείται κάτω από τον εμπορικό τίτλο ΥΔΡΟΠΛΑΝ . Αντικείμενο της εταιρείας είναι η προμήθεια υλικών υψηλής τεχνολογίας για δίκτυα αποχέτευσης, ύδρευσης, σηπτικά συστήματα επεξεργασίας λυμάτων καθώς και συστήματα στήριξης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για κάθε εφαρμογή. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα καθώς έχουν βρει εφαρμογή σε ποικίλα δημόσια και ιδιωτικά έργα όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα. Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές γνωστούς για το κύρος τους και την ποιότητα τους . Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μας καθιστά πιο ευέλικτους στο να ανταποκρινόμαστε και να αντιδρούμε με ταχύτητα στα μηνύματα της αγοράς 
 
Δέσμευση μας είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, συνέπεια ,ανάπτυξη και ευθύνη να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες 
Στόχοι 
Πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει η εδραίωση της θέσης μας στην κατασκευή μηχανολογικών εγκαταστάσεων και η σταδιακή ενδυνάμωση της παρουσίας μας σε νέους τομείς και αγορές. 
 
Η στρατηγική της επέκτασης και ισόρροπης ανάπτυξης, μέσω της  ενσωμάτωσης νέων καινοτομιών, αφορά τόσο το κατασκευαστικό όσο και το εμπορικό κομμάτι του ομίλου . 
 
Διαχρονικά η ανάπτυξη της εταιρείας στηρίζεται τόσο στην επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Επενδύοντας λοιπόν σε υπερσύγχρονα μηχανήματα είμαστε σε θέση να αποπερατώσουμε γρηγορότερα και με τις πλέον σύγχρονες προδιάγραφες τα ανατεθέντα έργα. 
 
Οι άνθρωποι: Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα της εταιρικής φιλοσοφίας του ομίλου. Οι εργαζόμενοι στον όμιλο εταιρειών της ΤΕΧΝΕΚ Α.Ε.  διαθέτουν βαθιά επιστημονική γνώση  και εμπειρία που σε συνδυασμό με την συνεχή εκπαίδευση και τη συναίσθηση της αποστολής τους, καλύπτον όλες τις απαιτήσεις των εκάστοτε πελατών. 
 
Οι συνεργάτες μας αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση. 
 
Ευκαιρίες καριέρας: Αναζητούμε ανθρώπους με επαγγελματισμό, ικανότητες  αφοσίωση, και δυνατότητες εξέλιξης, οι οποίοι θα ενστερνίζονται τις αξίες μας ώστε να γίνουν μέλη ενός αναπτυσσόμενου ομίλου εταιριών.