ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Apollonion-Asterias-Resort-Spa-logo

Apollonion Asterias Resort & Spa

apollonion-hotel.gr/

Πληροφορίες

H ασυναγώνιστη θέα στο Ιόνιο πέλαγος από τα ευρύχωρα δωμάτια και τις πολυτελείς σουίτες του επιβλητικού πεντάστερου Apollonion Asterias Resort & Spa, που βρίσκεται προνομιακά χτισμένο σε 67 καταπράσινα στρέμματα, 300 μέτρα μακρυά από την παγκοσμίου φήμης παραλία-φυσικό σπα Ξι στο Ληξούρι με το βαθύ κεραμιδί χρώμα , είναι ένας μόνο από τους δεκάδες λόγους που το έχουν αναδείξει σε αγαπημένη όαση ταξιδιωτών και οικογενειών.

Ο βασικός, όμως, λόγος που τόσο το συγκρότημα του Apollonion , το οποίο λειτουργεί με επιτυχία από τον Μάιο του 2010, όσο και το ολοκαίνουργιο συγκρότημα του Asterias , το οποίο ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του τον Μάιο του 2019 σε ένα υπερυψωμένο σημείο ακριβώς δίπλα, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού είναι το σταθερά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν.

Μια απαράμιλλη προσοχή σε κάθε πτυχή της εμπειρίας που βιώνει ο ταξιδιώτης η οποία είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή που κάποιος δοκιμάσει το λουκούλειο πρωινό που σερβίρεται στο κεντρικό εστιατόριό του , ξαπλώσει στις αναπαυτικές ξαπλώστρες δίπλα στις δυο πισίνες του (500 τ.μ. και 955 τ.μ. αντίστοιχα), δοκιμάσει λαχταριστά ελληνικά, ιταλικά και μεσογειακά πιάτα στα προσεγμένα εστιατόριά του, βιώσει την απόλυτη χαλάρωση κάνοντας μασάζ και θεραπείες προσώπου και σώματος στο φημισμένο spa του ή ολοκληρώσει ιδανικά την μέρα του ακούγοντας μουσική και δοκιμάζοντας cocktail στο ατμοσφαιρικό lounge bar του.

To Apollonion Asterias Resort & Spa έρχεται να προσφέρει μια πολυεπίπεδη ταξιδιωτική εμπειρία που καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τόσο των ταξιδιωτών και των παρέων που απολαμβάνουν την όαση ιδιωτικότητας που προσφέρουν οι σουίτες με jacuzzi και ιδιωτική πισίνα, όσο και των οικογενειών που προτιμούν την θαλπωρή των οικογενειακών δωματίων και των υπηρεσίων για παιδιά που περιλαμβάνουν από δεκάδες δραστηριότητες από ειδικευμένη ομάδα, δυο παιδότοπους και θερινό κινηματογράφο για αξέχαστες βραδιές κάτω από τον χιλιάστερο Κεφαλονίτικο ουρανό.

Ταυτόχρονα, το Apollonion Asterias Resort & Spa, που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ληξούρι (επίσης 25 λεπτά από το Αργοστόλι και 45 λεπτά από το αεροδρόμιο μεσω ferry) στο όμορφο δυτικό κομμάτι του νησιού, αποτελεί ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε την πανδαισία φυσικής ομορφιάς και την μακραίωνη ιστορία και τις παραδόσεις της Κεφαλονιάς.