ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Forin-Stamatopoulos-logo

FORIN ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

forin.gr

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας «Forin Σταματόπουλος» παρέχει ένα πλέγμα υπηρεσιών που απευθύνονται στο φορολογούμενο (ιδιώτες και επιχειρήσεις), στο φοροτεχνικό – λογιστή, στο δημόσιο υπάλληλο, εφοριακό, τελωνειακό, υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών, στον Ορκωτό Λογιστή, στο δικηγόρο, στο νομικό και φορολογικό σύμβουλο.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των εκδόσεων από το 2002 με εκδόσεις βιβλίων σε διάφορα αντικείμενα του φορολογικού δικαίου όπως η Φορολογία Εισοδήματος, ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας, τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και ο Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας.

Στο διαδίκτυο, η ιστοσελίδα μας, το Forin.gr, αποτελεί έναν αξιόπιστο καθημερινό φορολογικό σύμβουλο στοχεύοντας στην πληρέστερη δυνατή κάλυψη των αναγκών ενημέρωσης και πληροφόρησης στο τομέα του φορολογικού δικαίου.

Παράλληλα, παρέχουμε φορολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες καλύπτοντας με την εμπειρία και την αξιοπιστία των στελεχών και των συνεργατών μας όλο το φάσμα της ελληνικής φορολογικής νομοθεσίας. Αποσκοπούμε στην αξιόπιστη, έγκυρη και έγκαιρη επίλυση ζητημάτων ερμηνείας και πρακτικής εφαρμογής όλων των πτυχών της φορολογικής νομοθεσίας.

Τέλος, δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με τη διοργάνωση επίκαιρων σεμιναρίων με εισηγητές αναγνωρισμένης αξίας και τη σφραγίδα αξιοπιστίας του Forin.gr.