ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Sunrise-Hotels-logo

Sunrise Hotels

Πληροφορίες

Από το 1979, η Sunrise Hotels δραστηροποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων  στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, σε ένα τουριστικό θέρετρο, τον Πρωταρά που απέχει  μόλις  7 χιλιόμετρα από την πόλη του Παραλιμνίου και 6 χιλιόμετρα από την κοσμοπολίτικη Αγία Ναπα. Ο Πρωταράς, ένα τουριστικό θέρετρο με κύριο χαρακτηριστικό του, την χρυσαφένια αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά. Διαθέτει μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων, διαμερισμάτων, ιδιόκτητων κατοικιών αλλά και εστιατορίων και μπαρ.

Η Sunrise Hotels αποτελείται από 5 ξενοδοχεία.

Το Sunrise Pearl Hotel & Spa (www.sunrisepearl.com) χτισμένο το 2012 είναι το «μαργαριτάρι» της εταιρείας. Ένα υπερπολυτελή ξενοδοχείο 5 αστέρων, 165 δωματίων εκ των οποίων τα 75 περίπου είναι σουίτες. Το Pearl Spa είναι το 3ο μεγαλύτερο στην Κύπρο και εκτίνεται σε 2 ορόφους, με 6 δωμάτια για θεραπείες και 1 ολόκληρο όροφο με 3 πισίνες, Saouna, Steam Bath, Sonarioum,  Snow Room και πολλά άλλα.

Το Sunrise Jade (www.sunrisejadehotel.com) είναι το νέο απόκτημα της εταιρείας. Ανοίγει τις πύλες του για το κοινό τον Απρίλιο του 2019. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελή ξενοδοχείο 160 δωματίων σχεδιασμένο μόνο για ενήλικες, λίγα λεπτά από το κέντρο του Πρωταρά.

Το Sunrise Beach Hotel (www.sunrisehotel.com.cy) πλήρως ανακαινισμένο διαθέτει 282 δωμάτια εκ των οποίων τα περισσότερα με εξαιρετική θέα προς την θάλασσα.

Το Sunrise Gardens (www.sunrisegardens.com.cy) είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο 135 δωματίων 3 αστέρων αλλά με υπηρεσίες και εγκαταστάσεις 4 αστέρων, χτισμένο στον κεντρικό δρόμο του Πρωταρά.

Το Sunrise Oasis (www.sunriseoasishotel.com) είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα διαμερισμάτων, στο κέντρο του Πρωταρά. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά στο κέντρο του Πρωταρά.

Η Sunrise Hotels στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προσφορόμενων υπηρεσιών, δημιούργησε πλοιάδα γαστρονομικών επιλογών ξεκινώντας από την Ελλάδα, με τον Κύκλο Μεζεδοπωλείο, συνεχίζοντας με την Ιταλία, με το Marcello’s Italian Restaurant, στην Ασιατική κουζίνα, με το Lemongrass Pan Asian Restaurant, τα θαλασσινά και ψαρικά στο Fishbone Restaurant,το Reef American Grill το οποίο εξειδικεύεται στα burgers και grills και τέλος το τελευταίο δημιούργημα ένα Brazilian Rodizio Restaurant. Επίσης ιδιαίτερα δημοφιλή για το παγωτό μας είναι το Amelie Patisserie στο οποίο μπορεί ο επισκέπτης να γευθεί και τα homemade γλυκά μας. Τέλος η εταιρεία διαθέτει και ένα Lounge Bar το Verano, στο οποίο φιλοξενούνται αρκετές συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχή βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών και ως πρώτη προτεραιότητα είναι η στελέχωση με ανθρώπους που θα μοιράζονται τις ίδιες αξίες και θα έχουν το ίδιο όρομα μαζί μας.

Ελάτε στην οικογένεια μας!