ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Rolopack-logo

Rolopack A.B.E.E.

Πληροφορίες

Η Εταιρεία μας 

Η Εταιρεία RoloPack ABEE είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρεία, με πολυετή πείρα στο χώρο των πλαστικών και με κυρίαρχη θέση στην εγχώρια αγορά. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, υψηλών προδιαγραφών αντοχής και υγιεινής σε μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής, με αναπτυγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία, καθώς και ένα άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό και ευρύ πανελλαδικό δίκτυο διανομής.

Η εταιρεία μας επενδύει συστηματικά στη διασφάλιση της ποιότητας αλλά και του χαμηλού κόστους και διαθέτει τα προϊόντα της με τα BRANDS:

• EL-EF premium και

• RODO-οικονομική σειρά 

Με τις σακούλες απορριμμάτων EL-EF η RoloPack ABEE εγκαινίασε μία νέα εποχή, καθώς για πρώτη φορά ένα τέτοιο προϊόν συνδέθηκε άμεσα με έναν κοινωφελή σκοπό:

Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πέρα από σακούλες απορριμμάτων, η εταιρεία μας παράγει σακούλες τροφίμων, ρούχων και χαλιών, σακούλες καθαριστηρίου, τραπεζομάντηλα ρολά και είδη χρωματοπωλείου.

Η μεγάλη τεχνογνωσία και οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μάς έχουν εξασφαλίσει τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη των πελατών μας με αποτέλεσμα η RoloPack ΑΒΕΕ να παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label) στα μεγαλύτερα δίκτυα λιανικού εμπορίου.