ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Bergmann-Kord-logo

BERGMANN KORD

https://kordhairclinics.gr/

Πληροφορίες

Δημιουργώντας το 1979 το πρώτο επιστημονικό κέντρο αντιμετώπισης της τριχόπτωσης στην Ελλάδα, η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, καθώς ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης & πολυετούς εμπειρίας επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων.

Ως πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ακολουθεί Γερμανικά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών. Έτσι, κατά την πολυετή πορεία της, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της BERGMANN KORD και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα - περισσότερες από 67.000.

Επενδύοντας με σταθερά βήματα, στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία, παρέχει προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εφαρμογής των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών.

Η BERGMANN KORD εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, το οποίο ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων ISO 9001:2015 και EN 15224:2012,  αποτελώντας και την επίσημη επιβεβαίωση της υψηλής επίδοσης & οργάνωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα επιστημονικά κέντρα BERGMANN KORD λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα & Ρόδο.

Επικοινωνία - Διευθύνσεις

ΑΘΗΝΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ

Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι

Τ: 210 6828888

W: www.kord.gr

E: [email protected]