ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Easy-Kentra-Ksenwn-Glwsswn-logo

So easy® Κέντρα Ξένων Γλωσσών

https://soeasy.gr/

Πληροφορίες

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SO EASY®

Βασικός μας στόχος είναι, ο σπουδαστής να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αλλά κυρίως να αγαπήσει και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του.

Εδώ μιλάς!

Ξέρουμε καλά ότι πλέον οι ξένες γλώσσες δεν έχουν μόνο αξία αλλά είναι ζωτική ανάγκη για όλους μας.

Με την αποκλειστική μέθοδο So Easy τα παιδιά μαθαίνουν τη γλώσσα μέσα από την ανάπτυξη ολοκληρωμένου κείμενου, χρησιμοποιώντας όλες τις δεξιότητές με τον ίδιο τρόπο που έμαθαν και τη μητρική τους. Εξοικειώνονται, αγαπούν, επικοινωνούν με άνεση στη νέα δική τους γλώσσα. Σε ηλικία 13 χρονών πετυχαίνουν στο Lower και στα 15 τους ολοκληρώνουν τη γλωσσομάθεια κατακτώντας με σιγουριά το Proficiency.

Oι ενήλικες σπουδαστές διαμορφώνουν μαζί μας το δικό τους πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους τους. Με ταχύρρυθμα τμήματα σε 9 ξένες γλώσσες για ενήλικες κερδίζουν έως 30% χρόνο σπουδών. Με εντατικά μαθήματα IELTS, GMAT, GRE, TOEFL και TOEIC πετυχαίνουν γρήγορα και σίγουρα το πτυχίο που τους χρειάζεται. Εκτός από τα Αγγλικά για ενήλικες, ταχύρρυθμα μαθήματα γερμανικών, ισπανικών, ιταλικών και σε 5 ακόμα ξένες γλώσσες, εξασφαλίζουν στους σπουδαστές την ολοκληρωμένη επικοινωνία με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον προφορικό και γραπτό λόγο.