ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Bni-logo

BNI

bni-greece.com/el/index

πληροφορίες

Η BNI®  είναι ένα διεθνές επαγγελματικό δίκτυο που ιδρύθηκε από τον Dr. Ivan Misner το 1985 στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ξεκίνησε ως μια παρέα από επιχειρηματίες με διαφορετικά αντικείμενα οι οποίοι συμφώνησαν να συναντώνται τακτικά και να ανταλλάσσουν συστάσεις, έτσι ώστε να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους μέσα από τις γνωριμίες όλων.

Σήμερα η ΒΝΙ είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος οργανισμός στο referral marketing και λειτουργεί σε 75 χώρες του κόσμου ακολουθώντας μια μεθοδολογία, εκπαιδεύσεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα που διασφαλίζει την αύξηση του κύκλου εργασιών των μελών της. Σε κάθε χώρα, τη ΒΝΙ εκπροσωπούν σημαντικοί επιχειρηματίες οι οποίοι αναλαμβάνουν να την αναπτύσσουν με εκπροσώπους σε κάθε πόλη και περιοχή, με ένα μοναδικό στόχο: Την ανάπτυξη του τοπικού και διεθνούς επιχειρείν στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η φιλοσοφία της ΒΝΙ συνοψίζεται σε δύο λέξεις και είναι το "Givers Gain®" που σημαίνει το κέρδος αυτού που προσφέρει. Τα μέλη συμφωνούν να έχουν βοηθητική συμπεριφορά και συνεργασία μεταξύ τους και με αυτό τον τρόπο ο ένας ωφελεί τον άλλο.

Για να επιτύχει κανείς στη ΒΝΙ πρέπει να είναι καλός στη δουλειά του, θετικός και βοηθητικός άνθρωπος, να έχει όραμα για ανάπτυξη και όρεξη για δουλειά. Στη ΒΝΙ τα πιο ενεργά μέλη είναι και τα πιο ωφελημένα σε κερδοφορία από συστάσεις.