ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Italy-Lines-A-E-logo

Italy Lines Α.Ε

πληροφορίες

Από το 1991 η ανοδική μας πορεία μας εδραίωσε μεταξύ των πρωτοπόρων ως εταιρεία μεταφορών και logistics από και προς την Ιταλία, με ένα ισχυρό& αξιόπιστο δίκτυο ανταποκριτών και ένα επιτυχημένο μοντέλο διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο ρόλος μας είναι να εξασφαλίζουμε ποιότητα μεσω μετρήσιμων αποτελεσμάτων στο τρίπτυχο κόστος-χρόνος-αξιοπιστία. Αυτο μας ζητάνε οι πελάτες μας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας σε κάθε κλάδο της αγοράς, κάνοντας δυνατή την ικανοποίηση των Πελατών μας για κάθε ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη υπηρεσία μεταφοράς.

Οι άνθρωποι εξοπλισμένοι με την τεχνολογία μας είναι καθημερινά σε κάθε σας ανάγκη με άμεση και ευέλικτη επικοινωνία, για γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, δίνοντας αξία στην εφοδιαστική σας αλυσίδα με τεχνολογικές λύσεις που απογειώνουν την απόδοσή σας.

Πάμε όμως πάντα ένα βήμα μπροστά στη συνεργασία με τον πελάτη μας. Yιοθετούμε νέες τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον,ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις, εκπαιδευόμαστε και εξελισσόμαστε, επεκτείνουμε το δίκτυό μας, λειτουργούμε με κουλτούρα καινοτομίας, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε την κάλυψη κάθε ανάγκη σας.