ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Cosmetic-Derma-Medicine-Medical-Group-logo

Cosmetic Derma Medicine Medical Group

Πληροφορίες

Πληροφορίες
Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine και την Advanced Hair Clinics, και με εξειδίκευση στη Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική και τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, βρίσκεται σε 13 σημεία σε Ελλάδα & Κύπρο.
Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί πρότυπη κλινική Δερματολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί κανείς να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών όπως η Laser Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη, οι ενέσιμες θεραπείες Botox & Υαλουρονικού Οξέος, η σύγχρονη λιποαναρρόφηση - λιπόλυση με Laser Smartlipo, καθώς και θεραπείες περιποίησης προσώπου όπως ο Καθαρισμός Προσώπου, τα Χημικά Peeling και το CO2 Fractional Laser Ανάπλασης. Επίσης, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό υπό την καθοδήγηση της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου και Επιστημονικής Διευθύντριας της κλινικής Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα, προσφέρει λύσεις σε δερματολογικά προβλήματα όπως η δερματίτιδα, η αφαίρεση σπίλων, θηλωμάτων και κονδυλωμάτων κ.α.
Η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics ασχολείται με την αντιμετώπιση της ανδρικής και γυναικείας τριχόπτωσης και αραίωσης μαλλιών. Εκτός από συντηρητικές φαρμακευτικές αγωγές, εφαρμόζεται επίσης η πρωτοποριακή Θεραπεία Τριχόπτωσης PRP και η Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη σύγχρονη μέθοδο FUE, καθώς επίσης και η Εμφύτευση Φρυδιών & Γενιών FUE. Οι μέθοδοι στηρίζονται σε πρωτόκολλα που έχει δημιουργήσει και εφαρμόσει ο πλέον καταξιωμένος παγκοσμίως Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, με εμπειρία χιλιάδων επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Advanced Hair Clinics έχει λάβει τέσσερις φορές το βραβείο “International Hair Clinic of the Year” από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ), για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.
Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αριθμεί σήμερα 13 κλινικές σε Ελλάδα (Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αγρίνιο, Λάρισα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης) και 2 κλινικές στην Κύπρο (Λεμεσό και Λευκωσία).

https://www.cosmeticdermamedicine.gr/ / https://www.advancedhairclinics.gr/
Facebook:
https://www.facebook.com/CosmeticDermaMedicine
https://www.facebook.com/AdvancedHairClinics/

Instagram:
https://www.instagram.com/cdm.gr/
https://www.instagram.com/advanced_hair_clinics/