ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Figura-logo

Figura

πληροφορίες

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο όμιλος FIGURA ξεκίνησε το 2005 στη Θεσσαλονίκη με στόχο και όραμα να φέρει ένα νέο αέρα στο χώρο του αδυνατίσματος και της αισθητικής προσώπου. Ο όμιλος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του απέκτησε κι άλλα brand names με διαφορετικό «χαρακτήρα» και ταυτότητα αλλά με το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Σώμα, πρόσωπο, αποτρίχωση και ιατρική αισθητική είναι οι 4 πυλώνες της ανθρώπινης ομορφιάς που η εταιρεία υπηρετεί από την πρώτη μέρα ίδρυσής της. Παρακάτω ακολουθούν οι βασικοί σταθμοί στην εξέλιξη της εταιρείας:

2005: Ανοίγει το 1ο κατάστημα FIGURA στη Θεσσαλονίκη.

2007: Ξεκινά το πρώτο υποκατάστημα FIGURA στις Σέρρες και κερδίζει την αγάπη και την υποστήριξη της κοινωνίας των Σερρών και της περιφέρειας.

2013: Το μεγάλο βήμα της εταιρείας είναι γεγονός και ξεκινά το ταξίδι των FIGURA στην Αθήνα με το πρώτο κατάστημα στο Σύνταγμα.

Από το 2013 ξεκίνησε ένας ταχύς ρυθμός ανάπτυξης με πολλούς επιτυχημένους σταθμούς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

2014: Είναι η χρονιά για ένα νέο κατάστημα FIGURA στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίο Άρεως και παράλληλα εγκαινιάζεται το πρώτο ιατρείο FIGURA CLINICA στη Θεσσαλονίκη. Η νέα αυτή προσπάθεια στόχο έχει τη συγκέντρωση των ιατρικών θεραπειών για πρόσωπο και σώμα κάτω από μία εταιρική ταυτότητα με επίκεντρο την ιατρική αισθητική.

2015: Η χρονιά είναι ιδιαίτερη για την εταιρεία αφού εγκαινιάζεται το ιδιωτικό ιατρείο FIGURA CLINICA στο Κολωνάκι, στην Αθήνα και παράλληλα ξεκινά η νέα προσπάθεια που στόχο έχει την υγεία του δέρματος και του πνεύματος , το ΕΟΝΙΑ. Υπό την ονομασία ΕΟΝΙΑ εγκαινιάζεται ένα κατάστημα στο Σύνταγμα στη Νίκης και αμέσως κερδίζει ένα νέο και συναρπαστικό κοινό.

2016: Η χρονιά έφερε το ΕΟΝΙΑ και στη Θεσσαλονίκη σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτήριο στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης.

2017: Η χρονιά που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως δημιουργική για τον όμιλο αφού εγκαινιάστηκαν δύο καταστήματα. Το ένα είναι το ΕΟΝΙΑ ΣΠΑ στο Κολωνάκι, ένας ιδιαίτερος χώρος που συναντιέται η ιατρική αισθητική με τη χαλάρωση. Το δεύτερο και νεότερο μέλος της χρονιάς είναι το ιατρείο ΕΟΝΙΑ-CLINICA στο Σύνταγμα.

Η εταιρεία εξελίσσεται διαρκώς και επενδύει σε ανθρώπους και νέες τεχνολογίες με στόχο και πεποίθηση ότι θα καταστεί πρωτοπόρα στο πεδίο της ιατρικής αισθητικής.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όλοι οι άνθρωποι των FIGURA και ΕΟΝΙΑ μοιράζονται ένα κοινό όραμα και αυτό είναι η ταυτόχρονη φροντίδα σώματος και ψυχής. Οι άνθρωποι διαχρονικά ασχολούνται με τον εαυτό τους και επιθυμούν αν είναι ωραίοι ώστε να είναι αποδεκτοί στους ίδιους και στον περίγυρό τους. Αυτή την ανάγκη για ομορφιά υπηρετούμε στα FIGURA και ΕΟΝΙΑ και έως τώρα χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα μας έχουν εμπιστευτεί.

Τα κοινά χαρακτηριστικά όλων των συνεργατών των FIGURA και ΕΟΝΙΑ είναι η πίστη μας στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, η πίστη μας στις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας στην ιατρική αισθητική και η πεποίθησή μας πως δεν υπάρχει ατέλεια του ανθρώπινου σώματος που δε μπορεί να διορθωθεί.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ομάδα των FIGURA και ΕΟΝΙΑ είναι εκτός από πολυπληθής, και με ποικίλες επιστημονικές ιδιότητες. Η φροντίδα του σώματος έχει πολλές διαφορετικές εκφάνσεις και το ακριβές και μόνιμο αποτέλεσμα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα απαιτεί τη συνεργασία πολλών επιστημονικών ειδικοτήτων:

Πλαστικοί χειρουργοί: Η ιατρική ομάδα στα FIGURA και ΕΟΝΙΑ είναι πολυπληθής με αιχμή την πλαστική χειρουργική στην ιατρική αισθητική. Οι ενέσιμες θεραπείες ξεκίνησαν ως «μόδα» πανευρωπαϊκά  αλλά γρήγορα καθιερώθηκαν ως μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στην αντιμετώπιση του περιττού βάρους αλλά και τη γήρανσης.

Φυσιοθεραπευτές: Το σώμα κάθε ανθρώπου που μας εμπιστεύεται βρίσκεται στα πλέον επαγγελματικά χέρια.

Αισθητικοί: Οι ειδικοί για τη φροντίδα του προσώπου που εφαρμόζουν τα εξειδικευμένα πρωτόκολλα τα οποία ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και παρακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις.

Νοσηλευτές: Πολύτιμοι βοηθοί των γιατρών και ειδικευμένοι στο χειρισμό των ιατρικών μηχανημάτων

Πωλητές: Είναι η αιχμή του εμπορικού τμήματος της εταιρείας μας. Είναι οι άνθρωποι που στόχο έχουν να ανιχνεύσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ανθρώπου που έρχεται κοντά μας και θα φτιάξουν το πρόγραμμα με τις υπηρεσίες που είναι 100% κατάλληλες γι’ αυτόν.

Υποδοχή: Στη υποδοχή είναι οι άνθρωποι που δίνουν το πρώτο χαμόγελο στα μέλη μας αλλά και τα υποψήφια μέλη και είναι επιφορτισμένα για την εύρυθμη λειτουργία του κάθε καταστήματος.