ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Admate-Hellas-logo

Admate Hellas

admatehellas.gr

Πληροφορίες

Η ADMATE HELLAS ιδρύθηκε το 1976 με την μορφή ατομικής εταιρείας (ΑΓΓ. Μ. ΦΩΤΑΚΗ) με κύριο αντικείμενο εργασιών την διανομή, συντήρηση και επισκευή μηχανών γραφείου.
Από το 1981 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τον Ιαπωνικό οίκο ADM Corporation. H εταιρεία μας, είναι πρωτοπόρος στον χώρο των μηχανών γραφείου. Τα κύρια προϊόντα που διανέμει και συντηρεί η εταιρεία μας είναι: Φορολογικά Ταμειακά Συστήματα, Μηχανές Καταμέτρησης Χαρτονομισμάτων & Κερμάτων, Ανιχνευτές Γνησιότητας Χαρτονομισμάτων, συστήματα προτεραιότητας, συστήματα χρονοπαρουσίας, Ηλεκτρονικοί Ζυγοί, Καταστροφείς Εγγράφων, Εφαρμογές-Προγράμματα Λιανικής Πώλησης για όλες τις Επιχειρήσεις, κ.α.

Δίκτυο διανομής:
Το δίκτυο διανομής περιλαμβάνει περισσότερους από 300 Αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα. Οι αντιπρόσωποι μας διαθέτουν και συντηρούν την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας που εκτείνεται στο χώρο των Ταμειακών συστημάτων και στον αυτοματισμό γραφείου.

Τεχνογνωσία:
Η τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί με βάση την μακρόχρονη εμπειρία, μας δίνει την δυνατότητα επέκτασης και δημιουργίας μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων που υποστηρίζονται μοναδικά από την κάθετα οργανωμένη επιχείρηση μας. Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα ανάπτυξης νέων συστημάτων - τεχνολογιών στο χώρο των ταμειακών συστημάτων και μηχανών αυτοματισμού γραφείου.

Προϊόντα & Υπηρεσίες:
Η ADMATE HELLAS εκμεταλλευόμενη το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της προχώρησε στην αντιπροσώπευση και άλλων προϊόντων.
Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και θα διανέμει αποκλειστικά τις Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές των παγκοσμίου φήμης Οίκων, 3i Ιταλίας & INCOTEX Βουλγαρίας καθώς και των Ταμειακών με την επωνυμία μας ADMATE.
Στο χώρο των μηχανών καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, αντιπροσωπεύουμε τους οίκους KOBELL ENGLAND Ltd, ROYAL Technologies Co Ltd, Double Power Electronics Co Ltd. & MONEYSCAN.
Επίσης τους Αυστριακούς οίκους GBS gmbh, MULTICASH gmbh, τον Γερμανικό οίκο PROCOIN gmbh και τον γερμανικό Οίκο CASHDNA στο χώρο των μηχανών καταμέτρησης και διαχωρισμού κερμάτων EURO.
Παράλληλα, η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των εταιρείων MOTEX Κορέας και EPELSA Ισπανίας, στο χώρο των ζυγιστικών συστημάτων.
Τα παραπάνω προϊόντα υποστηρίζονται με υπευθυνότητα και συνέπεια από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς και πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.
Το after sales service αποτελεί δέσμευση για την εταιρεία μας, καθώς μεγάλο μέρος της προσπάθειας ανάπτυξης και αύξησης των πωλήσεων οφείλεται στην τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι εταιρείες δημόσιες και ιδιωτικές όπως:
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ (EUROBANK), ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, Ι.Κ.Α, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΕΤΕΚΑ Α.Ε, POWER HEALTH ΕΛΛΑΣ, ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, MARAN TANKERS MANAGEMENT, ΑΛΕΑ Α.Ε, ΚΡΙ ΚΡΙ, ΣΤΑΚΟΡ Α.Β.Ε.Α, MEDIA MARKT, SATUTN, PRAKTIKER, GOOYDY’S, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, εμπιστεύονται τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Σχεδιασμός:
Στην μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας μας η διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετικά με το μελλοντικό σχεδιασμό της επιχείρησης γίνεται με γνώμονα την τεχνολογική εξέλιξη και τις οικονομικές συνθήκες.