ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Pharmex-logo

Pharmex

pharmex.gr

πληροφορίες

Η PHARMEX SA έχει ιδρυθεί το 1981, ως μια φαρμακευτική εταιρία, η οποία επιδίωξε να αναπτυχθεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, μέσω συνεργασιών με τα μεγαλύτερα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης.  Σκοπός  μας είναι η συγχώνευση του φαρμακευτικού κόσμου και η παροχή ιατρικών υπηρεσιών στον άνθρωπο.

Έπειτα από 37 έτη εμπειρίας και υψηλού επιπέδου συνεργασιών, με παγκόσμιους φαρμακευτικούς «γίγαντες», έχουμε πετύχει την επιθυμητή ανάπτυξη, εισάγοντας εξειδικευμένα προϊόντα που αφορούν την φροντίδα του δέρματος  και παράγοντας φαρμακευτικές πατέντες  βάσει των αυστηρών προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU-GMP).

Η εταιρεία μας εκπροσωπεί στην Ελλάδα  παγκόσμιους παραγωγούς όπως η EUBOS, η SCHüLKE, η DR BROWN’S και η URSAPHARM.

Παράλληλα, η εταιρεία Pharmex έχει δημιουργήσει το δικό της προσωπικό brand “HELENVITA”. Η Helenvita αποτελείται από ολοκληρωμένες σειρές καινοτόμων λύσεων για το δέρμα, τα μάτια, τα μαλλιά και τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία συμβάλλουν στην ευημερία των ανθρώπων, από την υγεία στην ομορφιά. Πιο συγκεκριμένα, η Helenvita διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων που αφορούν τη βρεφική ανάπτυξη, την ακμή, την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, την προστασία από τον ήλιο καθώς και την καθημερινή ενυδάτωση. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής για την περίοδο της εμμηνόπαυσης καθώς και την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Αυτή η εξαιρετική επιλογή μοναδικών προϊόντων είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ικανοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών καθώς και τις ανάγκες δερματολόγων & φαρμακοποιών για αξιόπιστα προϊόντα.