ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Automation-Hellas-logo

AS Automation System Hellas

ashellas.com

πληροφορίες

Η δραστηριότητα της AS Automation System Hellas, ξεκίνησε το 1996 και με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένα συστήματα και λύσεις, σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες after sales υπηρεσίες, οι οποίες επικεντρώνονται στη μακροχρόνια αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων.

Βασικοί τομείς δραστηριότητας: Μηχανολογικών Εφαρμογών, Κτιριακού, Βιομηχανικού Αυτοματισμού και Αυτοματισμού Διεργασιών.

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας: Μελέτη & Σχεδιασμός, Προμήθεια & Εγκατάσταση, Αυτοματισμός & Τεχνολογίες Ελέγχου, Θέση σε λειτουργία & Παράδοση, Τεκμηρίωση & Εκπαίδευση, After Sales & Υποστήριξη, Υπεργολαβία & Ανάθεση.

Πελάτες – βιομηχανίες: Γαλακτοκομεία και Τυροκομεία, Τρόφιμα και Ποτά,  Ζωοτροφές, Τεχνολογίες Κτιρίων, Διαχείριση Κυκλοφορίας, Διυλιστήρια / Ενέργεια, Ψυκτικές Εγκαταστάσεις & Ψυχροστάσια και Νερά / Βιολογικοί Καθαρισμοί.

Έδρα & Αγορές: Η έδρα της Automation System Hellas βρίσκεται στη Ζώνη Καινοτομίας Θεσσαλονίκης,  ενώ τα έργα που αναλαμβάνει βρίσκονται τόσο εντός των ελληνικών συνόρων όσο και εκτός. Εφαρμογές της εταιρίας βρίσκονται ήδη εγκατεστημένες σε: Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία, FYROM, Κύπρο, Αλγερία, Ρουμανία, Τουρκία, Λιβύη, Καναδά, ΗΠΑ, Γκάνα & Ιράκ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.ashellas.com

Οργάνωση & Ανθρώπινο Δυναμικό 

Ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί τον ισχυρότερο συντελεστή επιτυχίας για την AS Automation System Hellas και είναι αυτός που κυριαρχεί τόσο στην οργάνωση και την υποδομή, όσο και στην λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρίας.

Την εταιρία στελεχώνουν 25 άτομα ανώτατης και ανώτερης εκπαίδευσης εκ των οποίων οι 20 είναι μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων.

Η οργανωτική δομή της εταιρίας συνίσταται από τα εξής τμήματα: Διοίκηση, Βιομηχανικού Αυτοματισμού, Κτιριακού Αυτοματισμού, Μηχανολογικών Εφαρμογών, Μηχανικών Υπολογιστών και Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.ashellas.com