ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Seitanidis-Security-logo

Seitanidis Security

πληροφορίες

Η εταιρία SEITANIDIS SECURITY δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας από το 2001.

Αντικείμενο της εταιρίας είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη και εφαρμογή συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, καθώς και η οργάνωση μέτρων ασφαλείας σε εγκαταστάσεις υψηλού κινδύνου.

Με μεγάλη εμπειρία στην ασφάλεια εμπορικών κέντρων, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, εργοστασιακών και λιμενικών εγκαταστάσεων, η εταιρία SEITANIDIS SECURITY έχει κατακτήσει, όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, που απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες φύλαξης και εγγυάται την αποτελεσματική εφαρμογή των συστημάτων της σε κάθε είδους εγκατάσταση.

Η εταιρεία, στη διαρκή της προσπάθεια για την παροχή αποτελεσματικότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών, με άμεσο αποτέλεσμα την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, αλλά τη δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001:2008 και με το Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία OHSAS 18001:2008, ενώ παράλληλα εφαρμόζει στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004.

Η σωστή επιλογή του προσωπικού, σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση του σε θέματα ασφαλείας, είναι για την εταιρία SEITANIDIS SECURITY, μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της. Πιο συγκεκριμένα, το ήθος, η σταθερή προσωπικότητα και η ακεραιότητα του χαρακτήρα, αποτελούν τα κυρίαρχα κριτήρια για την επιλογή του Προσωπικού Ασφαλείας της SEITANIDIS SECURITY, γιατί μόνο εφόσον πληροί όλα τα παραπάνω, μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ευθύνες και να φέρει σε πέρας το απαιτητικό έργο του.