ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Club-Mediterranee-logo

Club Mediterranee

gtp.gr/TDirectoryDetails.asp?ID=11329

πληροφορίες

Το Club Med,  η εταιρεία που δημιούργησε την ιδέα των διακοπών all-inclusive, διαθέτει 68 resorts, στις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο. Όλα τα resorts είναι  family-friendly και υποδέχονται οικογένειες  με παιδιά  ενώ τα πάντα είναι προσαρμοσμένα για να προσφέρουν διασκέδαση.

Το Club Med αναζητά να προσλάβει  για την  καλοκαιρινή σαιζόν , νέα ταλέντα,  επαγγελματίες του τουρισμού,  για το resort Gregolimano που βρίσκεται στη Β. Εύβοια!  Απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες που  έχουν στόχο την προσωπική ανάπτυξη, ψάχνουν για εταιρείες με ισχυρή και σύγχρονη κουλτούρα που θα τους επιτρέψει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.   

Οι θέσεις εργασίας αφορούν  το μπαρ, το εστιατόριο, τη ρεσεψιόν, την κουζίνα, την οροφοκομία, τις πωλήσεις, τη ψυχαγωγία παιδιών και τα σπορ.

Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Club Med επικεντρώνεται στο σύνθημα "Find the real you" το οποίο αποτελείται από  3 μέρη:

Επαγγελματική εξέλιξη: Ο κάθε εργαζόμενος  μπορεί να εξελιχθεί επαγγελματικά μέσα από tailor-made εκπαιδευτικά προγράμματα

Προσωπική ανάπτυξη: Ο εργαζόμενος μπορεί  να αναπτύξει το πάθος του για το επάγγελμά του και να ανακαλύψει  τα ταλέντα του.

Εμπειρία ζωής : Η εργασία στο Club Med εμπλουτίζει τον εργαζόμενο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο,  με μια εμπειρία που θα τον συνοδεύει  για πάντα.

Οι υποψήφιοι μπορούν  να κάνουν αίτηση  στο www.clubmedjobs.gr