ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Fdl-Group-logo

FDL Group

fdlgroup.gr/

Πληροφορίες

Ο Όμιλος FDL παρέχει εξειδικευμένες λύσεις συνδυάζοντας ιδανικά τους ανθρώπους, τα συστήματα, τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες του. Η μητρική εταιρεία του Ομίλου FOODLINK Α.Ε, η μόνη εταιρεία του κλάδου εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ΕΝ.Α Αθηνών, ιδρύθηκε το 1997 με όραμα να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο κλάδο των Contact Logistics. Η εξειδικευμένη διευθυντική ομάδα και η πελατοκεντρική της προσέγγιση, απέδωσε σε επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες.

Ο όμιλος FDL αποτελείται από τη μητρική εταιρία FOODLINK και τις θυγατρικές εταιρίες, στις οποίες η FOODLINK συμμετέχει κατά 100%:1

- VELOSTRANS
- FOODLINK CYPRUS
- FOODLINK ΒULGARIA
- TRANSPORT LINK
- EXPRESS LINK
- DOTLINK

Ο Όμιλος FDL εξυπηρετεί τους πελάτες του στην Ελλάδα μέσω ενός μεγάλου δικτύου διανομής που αποτελείται από δεκατρία κέντρα διανομής (συνολικά 135.000 m2), εκ των οποίων τα περισσότερα βρίσκονται κυρίως στην Αττική (85.000 m2).

Οι δραστηριότητες του Ομίλου επεκτείνονται επίσης σε Κύπρο (Λευκωσία) μέσω τριών κέντρων διανομής και στη Βουλγαρία (Σόφια). Έχουμε επίσης ένα ιδιαίτερα ισχυρό δίκτυο στη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, την Πολωνία και την Ιταλία.