ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Softone-logo

SoftOne

https://softone.gr/

Πληροφορίες

Η SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών, έχοντας λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά.

Με έδρα την Αθήνα, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (on-premise ή SaaS), εξυπηρετώντας ιδανικά, τόσο τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών.

Συγκαταλέγοντας στο δυναμικό της έμπειρα και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, η εταιρεία απασχολεί συνολικά περισσότερους από 120 εργαζόμενους, διαθέτοντας παράλληλα γραφεία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και θυγατρικές εταιρείες στο Βουκουρέστι, τη Λεμεσό και τη Σόφια για την καλύτερη προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

Η SoftOne δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές (Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία), αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 15.000 επιχειρήσεις. Μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 300 και πλέον εξειδικευμένων συνεργατών της, προσφέρει στους πελάτες της μία σειρά λύσεων λογισμικού Soft1, που ενσωματώνουν -σε μία ισχυρή πλατφόρμα- το σύνολο των επιχειρησιακών τους λειτουργιών.

Παρουσιάζοντας πρώτη το 2007, σύγχρονες υπηρεσίες μηχανογράφησης βάσει του διεθνούς μοντέλου SaaS (Software as Service), η SoftOne κατέχει σήμερα την ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά cloud ERP, με περισσότερες από 2.500 επιτυχημένες εγκαταστάσεις. Το 2011, απέσπασε σημαντική βράβευση στον παγκόσμιο διαγωνισμό αναδυόμενων τεχνολογιών της Microsoft, για τη λειτουργία του Soft1 ERP στην cloud πλατφόρμα Microsoft Windows Azure.

To 2013, παρουσίασε στην αγορά την πρωτοποριακή έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise που αλλάζει τα δεδομένα στο μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας πλήρως τα οφέλη του cloud με τις προηγμένες λύσεις enterprise mobility της εταιρείας.

Υιοθετώντας τις βέλτιστες πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας και αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η SoftOne εφαρμόζει από το 2014, ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής και Ασφάλειας Πληροφοριών, βάσει των διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων ISO/IEC 20000:1-2011 και EN ISO 27001:2013 αντίστοιχα.

Σε επιβράβευση της επιτυχούς της δραστηριοποίησης, το 2016 η SoftOne έγινε μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ενός εκ των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, με περισσότερους από 5.500 εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις που αφορούν το cloud, προτεραιότητα και επιδίωξη της SoftOne, αποτελεί η συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που παρέχουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη αξία, σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος.