ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Vianox-logo

Vianox

vianox.gr/index.php/el/

Πληροφορίες

Η VIANOX έχει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία για περίπου 50 χρόνια σε πολλούς και διάφορους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας.

Οι άνθρωποί της, με ιδρυτή τον σημερινό Πρόεδρο της εταιρείας κύριο Αχιλλέα Σβώλο, ανέπτυξαν, εδραίωσαν και καθιέρωσαν πολύ γνωστές εταιρείες και brand names στην χώρα μας σε ηγετική θέση και σε διάφορους κλάδους. Οι VIANOX - FRANKE, SANITAS - SANITAS, κ.λπ. είναι μερικές από αυτές. Το 1997 η VIANOX εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των Third Party Logistics (3PL) διαθέτοντας σύγχρονα κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής, στα καλύτερα γεωγραφικά σημεία της Αττικής.

Σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περίπου 25.000 τετρ. μέτρα ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, εξοπλισμένες πλήρως και σε κομβικά σημεία (Ελευσίνα, Ασπρόπυργο & Θεσσαλονίκη).

Το 2012 επεκτείνει τις Υπηρεσίες της στον τομέα της Διεθνούς Διαμεταφοράς εξασφαλίζοντας συνεργασίες με μεγάλες και καταξιωμένες του κλάδου εταιρείες στην Ευρώπη. Εντάσσει στο δυναμικό της στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Διαμεταφοράς και από τα τέλη Ιανουαρίου 2012 παρέχει υψηλής ποιότητας Υπηρεσίες Οδικής, Θαλάσσιας & Αεροπορικής μεταφοράς.